rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

21 Disember, 2012

TERKINI....NAJIB UMUMKAN TARIKH PRU 13

TERKINI...Dato Najib sebentar tadi menerusi Buletin Utama TV3 tidak menolak kemungkinan pilihanraya umum 13 akan diadakan sebelum Tahun Baru Cina.  Rasanya ini kali pertama Najib keluarkan statement demikian. Malah beliau nyatakan dalam riak wajah yang agak serius sambil memberitahu BN telah siap sepenuhnya senarai calon BN. Ayuh teman-teman....perang sudah bermula. (anda boleh lihat lagi kenyataan Najib di dalam berita inggeris TV3 jam 12 malam ini)

4 ulasan:

 1. Ayoh rakyat mesia bersiap sedia menumbangkan kerajaan korup demi anak2 & cucu kita....selagi UMNO/BN berkuasa gelap masa depan generasi akan datang...PERJUANGAN BERMULA DISINI & PRU 13 ini..

  BalasPadam
 2. bangun kita serentak sampai umno busuk di tumbangkan, baru ada harapan supaya masa depan anak cucu kita lebih cerah dan memajukan Malaysia tercinta ini.PRU13 adalah paling penting utk RAKYAT

  BalasPadam
 3. ayuh tumbangkan kerajaan UMNO BN dibawah mentor Mahathir. Semoga Malaysia lebih aman dan maju. Matilah UMNO 1988.Hidup Islam.

  BalasPadam
 4. ORANG MACAMNI BUKAN LAGI LIDAH BERCABANG.SEMUA NYA BERCABANG KHAAAAAAAAAA

  BalasPadam

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!