rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

23 Mac, 2013

GAMBAR CIUM DALAM MASJID GOMBAK

MasyaAllah...apa nak jadi ni. Terkejut penulis semalam ketika pergi ke Masjid Zaid Haritsah Gombak berdekatan Pasar Gombak, terpandang satu risalah yang diletakkan dalam masjid tersebut. Penulis sangat terkejut bila ternampak gambar lelaki bercium sesama lelaki. Macamana gambar macam ni boleh disebarkan dalam masjid. Niat nak berdakwah memang bagus tetapi kenapa mesti letakkan gambar macam ini? Baru-baru ini puak-puak UMNO bising katanya risalah Selangor Kini dari kerajaan Negeri Selangor tiap minggu diedar di masjid-masjid. Tapi bagi penulis tiada salahnya sebab cerita di dalamnya  berkisar usaha kerajaan negeri membangunkan Selangor.
Tapi risalah yang penulis tengok dalam masjid ni lain macam. Bila dibaca, barulah faham. Risalah ni seakan risalah dari puak UMNO sebab banyak mengutuk LGBT kemudian gambar pemimpin Pakatan rakyat menghadiri satu majlis kematian bukan Islam. Bahasa kutukan  seperti bahasa puak-puak UMNO. Inilah yang dikatakan baling batu sembunyi tangan. Sanggupkah puak UMNO mengakui mereka yang mengedarkan risalah gambar cium ini?

3 ulasan:

 1. PERANGAI MACAM PAPA GOMO JE. BERANI BUAT FITNAH TAPI BILA NAK KENA SAMAN TAK BERANI NAK TUNJUK MUKA DAN TAK NGAKU PULAK DIRINYA IALAH PAPA GOMO.

  NAMPAK SANGAT KAKI PEMBELIT DAN PEMFITNAH.

  BalasPadam
 2. Pakcu Rantau Panjang23 Mac 2013 pada 6:27 PTG

  Mungkin tuan salah faham kot gambar tu agaknya untuk penerangan dan akan diturunkan selepas tu. Yang lagi teruk gambar "Ulamak" yang digantung terus oleh penyokongnya dalam masjid dan dalam rumah ...agak malaikat masuk ke ????......

  BalasPadam
  Balasan
  1. mengangtung gambar ulama' adalah khilaf.ada pendapat yg mengatakan harus dengan tujuan untuk kebaikan....

   Padam

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!