rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

19 Februari, 2013

MAZIDUL BURUKKAN LAGI BLOGGER PR


Sakit hati betul agaknya Mazidul Akmal Sidik, wartawan TV3 ni dengan blogger pakatan rakyat. Hari ini menerusi facebooknya dia menghentam lagi kononnya blogger pr dapat upah bulanan dari kerajaan selangor. Apalah yang dia sakit hati sangat ni. Mazidul cuma berpandukan sebuah kertas yang mana semua orang boleh tiru. Bodoh betul Mazidul botak ni. Apakata kita ke facebook dia dan hentam dia cukup-cukup? Moh ler...

18 ulasan:

  1. Harapkan kepala saja besar dan botak tapi sayang otaknya setaraf lembu NFC!

    BalasPadam
  2. mamat ni umnongok upah syabu je...

    BalasPadam
  3. Otak tv tiga suku haha...

    BalasPadam
  4. asal sokong umno aje bodoh..ABU...ASAL BODOH UMNO

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu aku pun sokong umno tapi sbb sekarang dah cerdik tak sokong lagi le...

      Padam
  5. For me umno bn haram jadah already dead waiting to be buried in this coming election. Hidup pakatan rakyat mati umno bn syaitan.

    BalasPadam
  6. mamat pil kuda ni jgn layan sgt

    BalasPadam
    Balasan
    1. DIA NI TELAN PIL KER?OOOO ...

      Padam
  7. apa pulak 3K...PR upah aku USD 100 juta /seminggu

    BalasPadam
  8. aku dah naik menyampah...nak muntah ngan UMNGOK ni...

    BalasPadam
  9. PR-Perosak Rumahtangga

    BalasPadam
  10. Mamat ni dulu dah kena reject dari tv3 tapi hari ni bukan main lantang lagi..takpe jika PR menang aku nak tgk dia sembunyi kat mana?

    BalasPadam
  11. UMPORNO KALAH LU JADI TUKANG ANGKAT TAIK ROSMAH

    BalasPadam
  12. Ini Bedul Kepala botak Samdul haramjadah mangkuk hayun.

    BalasPadam
  13. sETUJU ..JOM kita kasi luku kepala nyamuk botak ni.. kurang cerdik punya hamlau...

    BalasPadam
  14. masa "agak tak pandai dulu" aku sokong ameno.
    la ni..terasa agak pandai skit aku sokong PR
    memang ramai macam tu.
    PR simbol keberanian, bebas bersuara,
    Ameno simbol kebodohan dan kepatuhan tanpa sebab yang kabur. yes only..

    BalasPadam
  15. Ini budak kepala botak memang patut dibenci pun.
    REaliti..aku dok depan dia betul2..aku tegur konon "mesra rakyat" la katakan...
    "baru balik kerja ke bang"?
    Pastu dia bleh buat tak tau..senyum pun tidak.
    Aku ulang 2x dengan jelas. sampai kawan aku kat sebelah pun heran.
    So...bole pikir la sapa mangkuk ni....

    BalasPadam
  16. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...



    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...



    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...



    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    BalasPadam

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!