rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

12 Julai, 2011

BUKTI NAJIB SEMAKIN KETAR


Siapa kata Najib tak ketar tengok Perhimpunan Bersih? Ramai ingat Najib buat tak peduli saja. Tapi video ni bukti Najib siap buka youtube lagi bersama Muhyiddin Yassin nak tinjau Perhimpunan Bersih. So, walaupun pihak polis berbohong yang perhimpunan ini cuma 5000 orang je yang berkumpul, kita pasti Najib sendiri dah layari youtube dan sempat melihat puluhan ribu manusia berkumpul. Sebab itulah selang sehari perhimpunan, Najib kerah dikumpul semua juak-juak dan balacinya dari seluruh negara berkumpul di PWTC untuk menutup ketakutan beliau. Jadi perhimpunan ini dijadikan modal untuk kutuk Anwar Ibrahim habis-habisan. Cuba lihat video di bawah:

1 ulasan:

  1. Macamana pula bila engkau (Najib) suatu hari nanti menjadi pembangkang? Sanggupkah kau turun untuk berdemo sedemikian? Anak bangsawan seperti kau mana mahu susah, hari ini UMNO/BN kalah PRU13, esok hari pastinya kamu dah cabut lari ke luar negara.... anjing-anjing kamu yang dahulunya digunakan untuk meratah tulang pembangkang, akan digunakan semula untuk melahap daging kamu sehingga ke tulang sum-sum...Insyaallah.

    BalasPadam

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!