rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

10 Mei, 2011

ANWAR TERUS DIGERUNI


Muka depan lagi...!! Tak dapat disangkal lagi, Anwar terus menjadi tajuk berita bagi melariskan akhbar yang semakin merudum jualannya!! Terkini di Utusan, tajuknya "Anwar Dikecam". Wah dahsyat betul ya. Begitu takut sekali puak-puak ini dengan Anwar Ibrahim. Setiap segi, setiap sudut pukulan bertalu-talu...tetapi Anwar tetap gagah! Ini yang merunsingkan Najib sebenarnya. Kalau anda sebagai pembaca perasan, sejak akhir-akhir ini, Utusan terus melakukan dua perkara yang serupa dalam berita mereka. Pertama mereka akan mencacai. menghina dan mengaibkan Anwar sehebat mungkin dalam setiap keluaran akhbar merapu mereka. Kedua Mereka akan memuji setinggi langit Najib bagaikan seorang pendita kayangan!! Inilah agenda mereka sebenarnya bagi menampakkan imej Anwar sangat buruk dan imej Najib tersangatlah baik. Kesian pada Makcik-Makcik serta Pakcik-Pakcik di Kampung yang setiap hari dipaksa menerima berita palsu dari Utusan Meloya ini.
Sebenarnya menjadi tugas blogger pro Pakatan untuk membantu menerangkan betapa 'pandi kutty' nya akhbar tersebut. Mereka serang Anwar siang dan malam. Guna akhbar, guna radio, guna TV. Tapi bila Anwar mahu menjawab menggunakan saluran ceramah, beliau dihalang dan tidk diberi permit. Demokrasi jenis apakah ini? Sangat bahlol puak-puak UMNO ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!