rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

11 Mei, 2011

PANDI KUTTY: UTUSAN SENGAJA HINA PM

Akhbar Penyesat Fikiran Rakyat . Utusan Meloya terang-terang menfitnah Anwar dalam isu terkini, Pandi Kutty. Menurut Utusan yang juga merupakan kertas pembungkus nasi lemak itu, dalam satu ceramah di Klang baru-baru ini, Anwar telah menghina Perdana Menteri dengan perkataan PandiKutty atau Anak Babi.
Kalau pembaca amati betul-betul video ceramah tersebut, di mana logiknya Anwar menujukan perkataan itu pada PM. Nampak sangat Utusan sengaja mencipta isu bodoh.
Maka tak semena-mena orang ramai kini mula memanggil PM dengan Pandi Kutty. Kesian PM. Utusan sendiri yang memasang jerat, akhirnya mereka sendiri yang terjerat.
Selalunya la...kalau video tu betul-betul seperti yang didakwa, korang ingat TV1, T2 dan TV3 akan berdiam diri ke? Pasti hari-hari ulang benda yang sama.
Inilah antara dosa-dosa Utusan yang sangat banyak terhadap Anwar. Diserang dari segenap penjuru.
Sekarang cuba korang tengok betul-betul video ceramah ini:


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!