rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

24 Ogos, 2010

ZAHID MD ARIP NAK BODEK SIAPA?


Bekas Naib Ketua Pemuda Keadilan, Zahid Md Arip sengaja mencari publisiti murahan nampaknya. Maklumlah masing-masing kena bersaing dengan Senator Sesumpah Ezam untuk menarik perhatian Najib. Macam dah tak ada kerja lain lagi malaun ni agaknya. Masing-masing nak tonjolkan diri. Hal Nurul Izzah cerita kapal selam tak boleh menyelam pun kecoh. Sepatutnya dia kenalah buat laporan polis betapa 'bodohnya' pemimpin yang menjaga Kementerian Pertahanan yang tak pandai menjaga negara. Enjin boleh hilang, kapal selam tak boleh menyelam dan sebagainya lagi. Nampak sangat Zahid ni nak ampu lebih-lebih....

KUALA LUMPUR: Bekas Naib Ketua Angkatan Muda Keadilan, Muhammad Zahid Md Arip, membuat laporan polis terhadap Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar (kanan), daripada Parti Keadilan Rakyat kerana mengeluarkan kenyataan menjejaskan imej dan maruah negara dalam temubual dengan akhbar Indonesia, baru-baru ini.

Muhammad Zahid, yang ditemui selepas membuat laporan polis itu di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi di sini semalam, berkata Nurul Izzah menyebarkan maklumat palsu mengenai Dasar Baru Ekonomi dan memperkecilkan keupayaan kapal selam negara.
Katanya, kenyataan Nurul Izzah, anak kepada Penasihat PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim, kononnya pelaburan asing ke negara ini merosot teruk adalah berniat jahat, manakala kenyataan beliau mengenai keupayaan kapal selam negara ini boleh mengundang kecenderungan pihak luar melancarkan serangan terhadap Malaysia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!