rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

01 September, 2010

BLOGGER UMNO SIAR GAMBAR BOGELBlogger UMNO seakan makin hilang pertimbangan dan akhlak di bulan ramadhan ni. Tergamak siarkan gambar berbogel tanpa sensor. Langsung tak fikir perasaan Umat Islam. Kalau la blogger Pakatan Rakyat buat, dah tentu jadi tajuk muka depan Utusan Malaysia. Blog penulis yang sangat rapat dengan Saiful Bukhari ni ternyata bertindak macam orang kurang siuman. Dah habis modal agaknya. Gambar yang ada di ruangan ini telah disesor. Kalau anda buka blog penulis tersebut...jelas nampak semua benda pada orang-orang dalam gambar tu. MasyaAllah.


Selain itu, Ada saja idea nak burukkan Tuan Guru Nik Abdul Aziz. Macam-macam penghinaan dan dibuat. Ini lah mentaliti sebenar pemikiran blogger UMNO. Di atas ni gambar terbaru yang cuba memburukkan TG Nik Aziz oleh blogger kesayangan Saiful Bukhari, Papa Gomo. Dia ni dulu kutuk habis-habisan Ahli Parlimen Woo Chee Keong. Lintah darat la, samseng la dan macam-macam lagi. Tapi sekarang dah sayang dah sebab Woo Choo Keong dah mesra BN.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!