rakan-rakan blog ini

PRODUK UNTUK PENGANTIN LELAKI

.

.
Info : Blog ini baru sahaja diaktifkan secara rasmi 15hb Ogos 2010 yang lalu. Penulis merupakan seorang bekas wartawan yang pernah bertugas dibeberapa akhbar tanahair. Lebih 20 tahun bertugas sebagai wartawan sebelum ini. Jadi, menyedari betapa pentingnya kebenaran itu ditegakkan, Penulis membuat keputusan menulis secara aktif di blog ini. Semoga Allah memberkati niat baik saya ini

Halaman

17 September, 2010

PANAS....GAMBAR KALAMANATHAN DALAM MASJID!!!!


Panas....memang panas!!! Ahli Parlimen Shah Alam , Khalid Samad mendedahkan betapa UMNO yang suka menuduh orang yang lain rupanya dia lagi teruk. Lihatlah gambar ini . Ahli Parlimen Hulu Selangor dari Barisan Nasional, Kamalanathan sedang menyampaikan smbangan pada penduduk Felda sambil disaksikan Pengerusi MAIS. Apa dah jadi ni? Apa dah jadi? Kata Dulang Paku serpih, Mengata orang dia yang lebih..

KETERANGAN GAMBAR: Pengerusi MAIS bersama Ahli Parlimen Hulu Selangor, yang digelar ‘Ustadz Kamal’ oleh beberapa perayu undi UMNO semasa PR kecil Hulu Selangor, hadir bersama dalam majlis gotong royong di perkarangan Masjid FELDA Soeharto. ‘Ustadz’ berkenaan memakai baju berlambang dacing walaupun di dalam kawasan Masjid. Pengerusi MAIS tidak pula memarahi beliau kerana membawa politik ke Masjid atau menanyakan samaada beliau telah bermandi hadas dengan niat dan cara yang betul.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERKASA PEKIDA KENA HALAU?

KUASA RAKYAT

LAKI BINI KENA SEPINA

kebangkitan rakyat

kebangkitan rakyat

SEJARAH TERCIPTA: ANWAR BEBAS..!!!